(ВИДЕО) Грчева: Го тестираат трпението на народот, ние нема да се смириме додека не се распушти ненародното Собрание - А1он
Почетна Актуелно (ВИДЕО) Грчева: Го тестираат трпението на народот, ние нема да се смириме додека не се распушти ненародното Собрание
Актуелно

(ВИДЕО) Грчева: Го тестираат трпението на народот, ние нема да се смириме додека не се распушти ненародното Собрание

18/06/2018 - 21:20 2,947 прегледи
(ВИДЕО) Грчева: Го тестираат трпението на народот, ние нема да се смириме додека не се распушти ненародното Собрание