Франција ќе прими мигранти од „Аквариус“ кои ги исполнуваат условите за азил - А1он
Почетна Свет Франција ќе прими мигранти од „Аквариус“ кои ги исполнуваат условите за азил
Свет

Франција ќе прими мигранти од „Аквариус“ кои ги исполнуваат условите за азил

14/06/2018 - 21:18 237 прегледи
Франција ќе прими мигранти од „Аквариус“ кои ги исполнуваат условите за азил