Роботи ќе заменат 10.000 вработени во „Ситибанк“ - А1он
Почетна Економија Роботи ќе заменат 10.000 вработени во „Ситибанк“
Економија

Роботи ќе заменат 10.000 вработени во „Ситибанк“

14/06/2018 - 20:50 806 прегледи
Роботи ќе заменат 10.000 вработени во „Ситибанк“