Истражување: Опаѓа интересот за Фесјбук, расте за затворени форуми како ВатсАп - А1он
Почетна МагазинТехнологија Истражување: Опаѓа интересот за Фесјбук, расте за затворени форуми како ВатсАп
Технологија

Истражување: Опаѓа интересот за Фесјбук, расте за затворени форуми како ВатсАп

14/06/2018 - 12:04 397 прегледи
Истражување: Опаѓа интересот за Фесјбук, расте за затворени форуми како ВатсАп