Димитров: По договорот со Грција очекуваме почеток на преговорите со ЕУ и покана за НАТО - А1он
Почетна Македонија Димитров: По договорот со Грција очекуваме почеток на преговорите со ЕУ и покана за НАТО
Македонија

Димитров: По договорот со Грција очекуваме почеток на преговорите со ЕУ и покана за НАТО

14/06/2018 - 11:43 1,641 прегледи
Димитров: По договорот со Грција очекуваме почеток на преговорите со ЕУ и покана за НАТО