Излеаната вода се повлекува во Дојранското Езеро - А1он
Почетна Македонија Излеаната вода се повлекува во Дојранското Езеро
Македонија

Излеаната вода се повлекува во Дојранското Езеро

14/06/2018 - 11:14 112 прегледи
Излеаната вода се повлекува во Дојранското Езеро