Борисов: Ја откажавме средбата со Иванов, за да не се мешаме во внатрешните работи на нашиот сосед - А1он
Почетна Актуелно Борисов: Ја откажавме средбата со Иванов, за да не се мешаме во внатрешните работи на нашиот сосед
Актуелно

Борисов: Ја откажавме средбата со Иванов, за да не се мешаме во внатрешните работи на нашиот сосед

14/06/2018 - 10:51 2,785 прегледи
Борисов: Ја откажавме средбата со Иванов, за да не се мешаме во внатрешните работи на нашиот сосед