Министерот Сухејел Фазлиу на јубилејната Конференција за локална самоуправа во Косово - А1он
Почетна Македонија Министерот Сухејел Фазлиу на јубилејната Конференција за локална самоуправа во Косово
Македонија

Министерот Сухејел Фазлиу на јубилејната Конференција за локална самоуправа во Косово

14/06/2018 - 10:48 387 прегледи
Министерот Сухејел Фазлиу на јубилејната Конференција за локална самоуправа во Косово