,,Ужегнатост”- прва претстава од независна продукција во официјална конкуренција на МТФ Војдан Чернодрински - А1он
Почетна Култура ,,Ужегнатост”- прва претстава од независна продукција во официјална конкуренција на МТФ Војдан Чернодрински
Култура

,,Ужегнатост”- прва претстава од независна продукција во официјална конкуренција на МТФ Војдан Чернодрински

14/06/2018 - 10:06 139 прегледи
,,Ужегнатост”- прва претстава од независна продукција во официјална конкуренција на МТФ Војдан Чернодрински