Сингапур заработил 5,3 милиони долари само од новинарите кои известуваа од средбата Трамп - Ким - А1он
Почетна Свет Сингапур заработил 5,3 милиони долари само од новинарите кои известуваа од средбата Трамп – Ким
Свет

Сингапур заработил 5,3 милиони долари само од новинарите кои известуваа од средбата Трамп – Ким

14/06/2018 - 07:40 239 прегледи
Сингапур заработил 5,3 милиони долари само од новинарите кои известуваа од средбата Трамп – Ким