ВИДЕО: Москва очекува повеќе од 1 милион посетители - Кремљ затворен поради безбедност - А1он
Почетна СпортФудбал ВИДЕО: Москва очекува повеќе од 1 милион посетители – Кремљ затворен поради безбедност
Фудбал

ВИДЕО: Москва очекува повеќе од 1 милион посетители – Кремљ затворен поради безбедност

13/06/2018 - 19:50 121 прегледи
ВИДЕО: Москва очекува повеќе од 1 милион посетители – Кремљ затворен поради безбедност