Адеми со сретна со нерезидентната амбасадорка на Канада - Канада ја поддржува Македонија во евроатлантските процеси - А1он
Почетна Македонија Адеми со сретна со нерезидентната амбасадорка на Канада – Канада ја поддржува Македонија во евроатлантските процеси
Македонија

Адеми со сретна со нерезидентната амбасадорка на Канада – Канада ја поддржува Македонија во евроатлантските процеси

13/06/2018 - 19:03 145 прегледи
Адеми со сретна со нерезидентната амбасадорка на Канада – Канада ја поддржува Македонија во евроатлантските процеси