Пахор: Договорот меѓу Скопје и Атина може да поттикне решавање и на другите проблеми на Балканот - А1он
Почетна Регион Пахор: Договорот меѓу Скопје и Атина може да поттикне решавање и на другите проблеми на Балканот
Регион

Пахор: Договорот меѓу Скопје и Атина може да поттикне решавање и на другите проблеми на Балканот

13/06/2018 - 17:38 421 прегледи
Пахор: Договорот меѓу Скопје и Атина може да поттикне решавање и на другите проблеми на Балканот