(ВИДЕО) Иванов: Нема да дозволам легализација на политички дивоградби, не се плашам од закани и уцени - А1он
Почетна Видео (ВИДЕО) Иванов: Нема да дозволам легализација на политички дивоградби, не се плашам од закани и уцени
Видео

(ВИДЕО) Иванов: Нема да дозволам легализација на политички дивоградби, не се плашам од закани и уцени

13/06/2018 - 17:23 3,244 прегледи
(ВИДЕО) Иванов: Нема да дозволам легализација на политички дивоградби, не се плашам од закани и уцени