(ВИДЕО) Столтенберг: Покана за членство по финализирање на договорот - А1он
Почетна Актуелно (ВИДЕО) Столтенберг: Покана за членство по финализирање на договорот
Актуелно

(ВИДЕО) Столтенберг: Покана за членство по финализирање на договорот

13/06/2018 - 17:01 753 прегледи
(ВИДЕО) Столтенберг: Покана за членство по финализирање на договорот