Спасовски во Тетово: Безбедносната состојба на подрачјето на СВР Тетово е стабилна - А1он
Почетна Македонија Спасовски во Тетово: Безбедносната состојба на подрачјето на СВР Тетово е стабилна
Македонија

Спасовски во Тетово: Безбедносната состојба на подрачјето на СВР Тетово е стабилна

13/06/2018 - 16:22 445 прегледи
Спасовски во Тетово: Безбедносната состојба на подрачјето на СВР Тетово е стабилна