(ВИДЕО) Заев на средбата со Мицкоски: Имаме обврска да им овозможиме на граѓаните да го дадат своето мислење за договорот - А1он
Почетна Актуелно (ВИДЕО) Заев на средбата со Мицкоски: Имаме обврска да им овозможиме на граѓаните да го дадат своето мислење за договорот
Актуелно

(ВИДЕО) Заев на средбата со Мицкоски: Имаме обврска да им овозможиме на граѓаните да го дадат своето мислење за договорот

13/06/2018 - 15:58 2,497 прегледи
(ВИДЕО) Заев на средбата со Мицкоски: Имаме обврска да им овозможиме на граѓаните да го дадат своето мислење за договорот