Берлин, Виена и Рим создаваат „оска" против илегалната миграција - А1он
Почетна Свет Берлин, Виена и Рим создаваат „оска” против илегалната миграција
Свет

Берлин, Виена и Рим создаваат „оска” против илегалната миграција

13/06/2018 - 15:44 52 прегледи
Берлин, Виена и Рим создаваат „оска” против илегалната миграција