Со дендролошка анализа ќе се утврдува староста на наколната населба во Заливот на коските - А1он
Почетна Македонија Со дендролошка анализа ќе се утврдува староста на наколната населба во Заливот на коските
Македонија

Со дендролошка анализа ќе се утврдува староста на наколната населба во Заливот на коските

13/06/2018 - 13:51 740 прегледи
Со дендролошка анализа ќе се утврдува староста на наколната населба во Заливот на коските