Распишан конкурс за идеен проект за нова градска болница во Аеродром - А1он
Почетна Македонија Распишан конкурс за идеен проект за нова градска болница во Аеродром
Македонија

Распишан конкурс за идеен проект за нова градска болница во Аеродром

13/06/2018 - 11:34 310 прегледи
Распишан конкурс за идеен проект за нова градска болница во Аеродром