Фонтани во Куманово потрошиле 30.000 метри кубни вода - А1он
Почетна Македонија Фонтани во Куманово потрошиле 30.000 метри кубни вода
Македонија

Фонтани во Куманово потрошиле 30.000 метри кубни вода

13/06/2018 - 11:28 96 прегледи
Фонтани во Куманово потрошиле 30.000 метри кубни вода