Подводно ќе се истражува локалитетот Залив на коските кај Градиште - А1он
Почетна Култура Подводно ќе се истражува локалитетот Залив на коските кај Градиште
Култура

Подводно ќе се истражува локалитетот Залив на коските кај Градиште

13/06/2018 - 08:40 101 прегледи
Подводно ќе се истражува локалитетот Залив на коските кај Градиште