ВО ЖИВО: Постигнат договор со Грција - обраќање на премиерот Заев - А1он
Почетна Македонија ВО ЖИВО: Постигнат договор со Грција – обраќање на премиерот Заев
Македонија

ВО ЖИВО: Постигнат договор со Грција – обраќање на премиерот Заев

12/06/2018 - 18:36 2,610 прегледи
ВО ЖИВО: Постигнат договор со Грција – обраќање на премиерот Заев