Утврден новиот текст на предлог-законот за спречување на перење пари и финансирање на тероризам - А1он
Почетна Економија Утврден новиот текст на предлог-законот за спречување на перење пари и финансирање на тероризам
Економија

Утврден новиот текст на предлог-законот за спречување на перење пари и финансирање на тероризам

12/06/2018 - 17:36 524 прегледи
Утврден новиот текст на предлог-законот за спречување на перење пари и финансирање на тероризам