Кривични против две раководителки во болницата во Охрид поради злоупотреба на службена положба - А1он
Почетна Македонија Кривични против две раководителки во болницата во Охрид поради злоупотреба на службена положба
Македонија

Кривични против две раководителки во болницата во Охрид поради злоупотреба на службена положба

12/06/2018 - 16:12 318 прегледи
Кривични против две раководителки во болницата во Охрид поради злоупотреба на службена положба