Штипското училиште „Гоце Делчев“ ќе воведе продолжен престој за учениците - А1он
Почетна Македонија Штипското училиште „Гоце Делчев“ ќе воведе продолжен престој за учениците
Македонија

Штипското училиште „Гоце Делчев“ ќе воведе продолжен престој за учениците

12/06/2018 - 15:36 157 прегледи
Штипското училиште „Гоце Делчев“ ќе воведе продолжен престој за учениците