Кумановскиот театар со „Жена од минатото“ настапи на МТФ „Војдан Чернодрински“ - А1он
Почетна Култура Кумановскиот театар со „Жена од минатото“ настапи на МТФ „Војдан Чернодрински“
Култура

Кумановскиот театар со „Жена од минатото“ настапи на МТФ „Војдан Чернодрински“

12/06/2018 - 12:45 136 прегледи
Кумановскиот театар со „Жена од минатото“ настапи на МТФ „Војдан Чернодрински“