Се е подготвено за големата ЕКО акција „Мој Охрид, чист Охрид“, пријавени преку 1.500 учесници - А1он
Почетна Македонија Се е подготвено за големата ЕКО акција „Мој Охрид, чист Охрид“, пријавени преку 1.500 учесници
Македонија

Се е подготвено за големата ЕКО акција „Мој Охрид, чист Охрид“, пријавени преку 1.500 учесници

08/06/2018 - 08:15 59 прегледи
Се е подготвено за големата ЕКО акција „Мој Охрид, чист Охрид“, пријавени преку 1.500 учесници