ВИДЕО: „Лавина“ од камења запре на само неколку метри од црква стара повеќе од 400 години - А1он
Почетна МагазинЗабава ВИДЕО: „Лавина“ од камења запре на само неколку метри од црква стара повеќе од 400 години
Забава

ВИДЕО: „Лавина“ од камења запре на само неколку метри од црква стара повеќе од 400 години

07/06/2018 - 22:07 2,342 прегледи
ВИДЕО: „Лавина“ од камења запре на само неколку метри од црква стара повеќе од 400 години