Македонски студенти со прототип на паметна табла победија на меѓународен натпревар - А1он
Почетна Македонија Македонски студенти со прототип на паметна табла победија на меѓународен натпревар
Македонија

Македонски студенти со прототип на паметна табла победија на меѓународен натпревар

01/06/2018 - 10:55 202 прегледи
Македонски студенти со прототип на паметна табла победија на меѓународен натпревар