(ВИДЕО) Г.Г. Стефан: Духот на оваа Архиепископија беше тоа што му даваше утеха на нашиот народ и го крепеше да опстои - А1он
Почетна Македонија (ВИДЕО) Г.Г. Стефан: Духот на оваа Архиепископија беше тоа што му даваше утеха на нашиот народ и го крепеше да опстои
Македонија

(ВИДЕО) Г.Г. Стефан: Духот на оваа Архиепископија беше тоа што му даваше утеха на нашиот народ и го крепеше да опстои

27/05/2018 - 18:56 575 прегледи
(ВИДЕО) Г.Г. Стефан: Духот на оваа Архиепископија беше тоа што му даваше утеха на нашиот народ и го крепеше да опстои