Почнува 6. Интернационален литературен фестивал „ПРО-ЗА Балкан“ - А1он
Почетна Култура Почнува 6. Интернационален литературен фестивал „ПРО-ЗА Балкан“
Култура

Почнува 6. Интернационален литературен фестивал „ПРО-ЗА Балкан“

27/05/2018 - 09:40 144 прегледи
Почнува 6. Интернационален литературен фестивал „ПРО-ЗА Балкан“