Крводарителска акција во Крива Паланка - собрани 46 единици крв - А1он
Почетна Македонија Крводарителска акција во Крива Паланка – собрани 46 единици крв
Македонија

Крводарителска акција во Крива Паланка – собрани 46 единици крв

22/05/2018 - 21:36 206 прегледи
Крводарителска акција во Крива Паланка – собрани 46 единици крв