УКИМ го одбележа патронатот со свечена академија на која говореше и премиерот Заев - А1он
Почетна Македонија УКИМ го одбележа патронатот со свечена академија на која говореше и премиерот Заев
Македонија

УКИМ го одбележа патронатот со свечена академија на која говореше и премиерот Заев

21/05/2018 - 22:14 262 прегледи
УКИМ го одбележа патронатот со свечена академија на која говореше и премиерот Заев