(ВИДЕО) Заев: Фондацијата „Отворено општество“ вложи многу во Македонија - А1он
Почетна Македонија (ВИДЕО) Заев: Фондацијата „Отворено општество“ вложи многу во Македонија
Македонија

(ВИДЕО) Заев: Фондацијата „Отворено општество“ вложи многу во Македонија

21/05/2018 - 12:46 276 прегледи
(ВИДЕО) Заев: Фондацијата „Отворено општество“ вложи многу во Македонија