Приштина не успева да изработи платформа за дијалогот со Белград - А1он
Почетна Регион Приштина не успева да изработи платформа за дијалогот со Белград
Регион

Приштина не успева да изработи платформа за дијалогот со Белград

21/05/2018 - 11:55 169 прегледи
Приштина не успева да изработи платформа за дијалогот со Белград