Јутјуб воведува полесно препознавање на песните во видеата - А1он
Почетна МагазинТехнологија Јутјуб воведува полесно препознавање на песните во видеата
Технологија

Јутјуб воведува полесно препознавање на песните во видеата

21/05/2018 - 11:49 491 прегледи
Јутјуб воведува полесно препознавање на песните во видеата