Од денеска почнува изградбата на експресниот пат Штип-Радовиш - А1он
Почетна Економија Од денеска почнува изградбата на експресниот пат Штип-Радовиш
Економија

Од денеска почнува изградбата на експресниот пат Штип-Радовиш

21/05/2018 - 10:35 1,257 прегледи
Од денеска почнува изградбата на експресниот пат Штип-Радовиш