Црна Гора најави можност за поставување ограда на границата со Албанија - А1он
Почетна Регион Црна Гора најави можност за поставување ограда на границата со Албанија
Регион

Црна Гора најави можност за поставување ограда на границата со Албанија

21/05/2018 - 10:16 577 прегледи
Црна Гора најави можност за поставување ограда на границата со Албанија