Во Росоман се реализира меѓуграничен проект вреден 15 милиони денари - А1он
Почетна Македонија Во Росоман се реализира меѓуграничен проект вреден 15 милиони денари
Македонија

Во Росоман се реализира меѓуграничен проект вреден 15 милиони денари

21/05/2018 - 09:51 80 прегледи
Во Росоман се реализира меѓуграничен проект вреден 15 милиони денари