ВМРО-ДПМНЕ: Покачувањето на акцизата ќе ги оштети граѓаните за 50 милиони евра годишно - А1он
Почетна Економија ВМРО-ДПМНЕ: Покачувањето на акцизата ќе ги оштети граѓаните за 50 милиони евра годишно
Економија

ВМРО-ДПМНЕ: Покачувањето на акцизата ќе ги оштети граѓаните за 50 милиони евра годишно

21/05/2018 - 09:14 48 прегледи
ВМРО-ДПМНЕ: Покачувањето на акцизата ќе ги оштети граѓаните за 50 милиони евра годишно