БПЦ: Нема опасност од шизма за нашата црква бидејќи не нарушува канони - А1он
Почетна Регион БПЦ: Нема опасност од шизма за нашата црква бидејќи не нарушува канони
Регион

БПЦ: Нема опасност од шизма за нашата црква бидејќи не нарушува канони

20/05/2018 - 20:01 562 прегледи
БПЦ: Нема опасност од шизма за нашата црква бидејќи не нарушува канони