Со поетски митинг „Стихови за душата“ беше крунисана 19-та Литературна манифестација „Илинден 2018“ - А1он
Почетна Култура Со поетски митинг „Стихови за душата“ беше крунисана 19-та Литературна манифестација „Илинден 2018“
Култура

Со поетски митинг „Стихови за душата“ беше крунисана 19-та Литературна манифестација „Илинден 2018“

20/05/2018 - 10:26 578 прегледи
Со поетски митинг „Стихови за душата“ беше крунисана 19-та Литературна манифестација „Илинден 2018“