Мајски оперски вечери: Промоција на монографијата за Зина Креља и изведба на „Турандот“ - А1он
Почетна Култура Мајски оперски вечери: Промоција на монографијата за Зина Креља и изведба на „Турандот“
Култура

Мајски оперски вечери: Промоција на монографијата за Зина Креља и изведба на „Турандот“

20/05/2018 - 09:54 215 прегледи
Мајски оперски вечери: Промоција на монографијата за Зина Креља и изведба на „Турандот“