(ВИДЕО) Заев и Османи во Струга: Време е да ги мотивираме младите да бидат движечка сила - А1он
Почетна Економија (ВИДЕО) Заев и Османи во Струга: Време е да ги мотивираме младите да бидат движечка сила
Економија

(ВИДЕО) Заев и Османи во Струга: Време е да ги мотивираме младите да бидат движечка сила

18/05/2018 - 18:52 928 прегледи
(ВИДЕО) Заев и Османи во Струга: Време е да ги мотивираме младите да бидат движечка сила