Општина Крива Пaланка почна со имплементација на ИСО- стандардот за управување со квалитет - А1он
Почетна Македонија Општина Крива Пaланка почна со имплементација на ИСО- стандардот за управување со квалитет
Македонија

Општина Крива Пaланка почна со имплементација на ИСО- стандардот за управување со квалитет

18/05/2018 - 14:40 32 прегледи
Општина Крива Пaланка почна со имплементација на ИСО- стандардот за управување со квалитет