14-годишно дете повредено од автомобил на ул. „Џон Кенеди" во Скопје - А1он
Почетна Македонија 14-годишно дете повредено од автомобил на ул. „Џон Кенеди” во Скопје
Македонија

14-годишно дете повредено од автомобил на ул. „Џон Кенеди” во Скопје

18/05/2018 - 14:55 383 прегледи
14-годишно дете повредено од автомобил на ул. „Џон Кенеди” во Скопје