Работници од „Фени“ бараат да се истражат наводите на „Транспаренси“ за стечајот на компанијата - А1он
Почетна Економија Работници од „Фени“ бараат да се истражат наводите на „Транспаренси“ за стечајот на компанијата
Економија

Работници од „Фени“ бараат да се истражат наводите на „Транспаренси“ за стечајот на компанијата

18/05/2018 - 14:33 180 прегледи
Работници од „Фени“ бараат да се истражат наводите на „Транспаренси“ за стечајот на компанијата