(ВИДЕО) Џафери: Конструктивни разговори за потребата од дорегулирање на односите во Парламентот - А1он
Почетна Актуелно (ВИДЕО) Џафери: Конструктивни разговори за потребата од дорегулирање на односите во Парламентот
Актуелно

(ВИДЕО) Џафери: Конструктивни разговори за потребата од дорегулирање на односите во Парламентот

18/05/2018 - 12:58 134 прегледи
(ВИДЕО) Џафери: Конструктивни разговори за потребата од дорегулирање на односите во Парламентот