Борисов: ЕУ не треба да се плаши од членство на земјите од Западен Балкан - А1он
Почетна Регион Борисов: ЕУ не треба да се плаши од членство на земјите од Западен Балкан
Регион

Борисов: ЕУ не треба да се плаши од членство на земјите од Западен Балкан

17/05/2018 - 17:52 219 прегледи
Борисов: ЕУ не треба да се плаши од членство на земјите од Западен Балкан